Ditt teaterbesök

 

Köpa biljetter

Biljetter till våra föreställningar kan köpas på flera sätt. Du kan köpa dina biljetter direkt i vår biljettkassa på Örebro Teater eller på Örebrokompaniet (Örebro slott). Men enklast köper du dina biljetter här på webben.

Våra publikvärdar

Våra publikvärdar har till uppgift att göra din teaterupplevelse så trevlig som möjligt. Tveka inte att fråga dem om du har några funderingar. Förutom att se till att du har det trevligt är de också utbildade i hjärt- och lungräddning med och utan defibrillator samt brandsäkerhet. På Örebro Teater finns hjärtstartare i publikfoajén. Några av våra publikvärdar kan teckenspråk, du ser vilka på knappen i kavajslaget som säger ”teckna med mig”.

Toaletter

På Örebro Teater finns handikappanpassad toalett i foajén, bakom biljettkassan. Det finns även två toaletter på första balkong i anslutning till caféscenen. På Nya China finns toaletterna i direkt anslutning till foajén.

Hänsyn till allergiker

Var snäll och undvik starka dofter när du kommer till teatern, med hänsyn till allergiker.

Mobiltelefoner, fotografering och ljudupptagning

Det är viktigt att du håller din mobiltelefon avstängd under hela föreställningen. Även om telefonen är i ljudlöst läge kan signalerna från och till telefonen störa vår utrustning. Det är inte tillåtet att fotografera, filma eller spela in ljud under föreställningen. Innan du stänger av din mobiltelefon får du däremot gärna checka in på Facebook och gilla vår sida!

Samarbetspartner: