fbpx

Ditt teaterbesök

 

Biljettkassans öppettider

Vardagar 15.00–17.00. I samband med föreställning öppnar biljettkassan en timme innan föreställningens start. Semesterstängt 15 juni – 5 augusti.

Besöksadress: Örebro Teater, Storgatan 1.

Köpa biljetter

Biljetter till våra föreställningar kan köpas på flera sätt. Du kan köpa dina biljetter direkt i vår biljettkassa på Örebro Teater. Men enklast köper du dina biljetter här på webben »

Våra publikvärdar

Våra publikvärdar har till uppgift att göra din teaterupplevelse så trevlig som möjligt. Tveka inte att fråga dem om du har några funderingar. De är också utbildade i hjärt- och lungräddning med och utan defibrillator samt brandsäkerhet. På Örebro Teater finns hjärtstartare i publikfoajén.

Toaletter

På Örebro Teater finns handikappanpassad toalett i foajén, bakom biljettkassan. Det finns även två toaletter på första balkong i anslutning till caféet, varav en är handikappanpassad.

På Nya China finns toaletterna i direkt anslutning till foajén. En av dessa är handikappanpassad.

Hänsyn till allergiker

Undvik starka dofter när du kommer till teatern, med hänsyn till allergiker.

Mobiltelefoner, fotografering och ljudupptagning

Håll din mobiltelefon avstängd under hela föreställningen. Även om telefonen är i ljudlöst läge kan signalerna från och till telefonen störa vår scenutrustning.

Det är inte tillåtet att fotografera, filma eller spela in ljud under föreställningen, men däremot efteråt. Innan du stänger av din mobiltelefon får du gärna checka in på sociala medier och gilla oss på Facebook!

Parkering

Teatern har ingen egen besöksparkering med det finns parkeringsplatser på flera ställen i närheten, bland annat vid Örebro Rescentrum, Myrornas Örebro samt Parkeringshus Centralen. För handikapplatser, se kartorna på länkarna nedan.

Se parkeringshus i Örebro »
Se parkeringsplatser i Örebro »

Tåg och bussar

Både Örebro Teater och Nya China ligger på gångavstånd från Örebro Rescentrum. Hit går både tåg och bussar.

Närmaste busshållplats är Slottet Järntorget, men det finns flera andra busshållplatser på nära gångavstånd. Planera din resa hos Länstrafiken i Örebro »

https://www.orebro.se/bygga-bo–trafik/trafik–gator/parkering.html

Tillgänglighet i våra lokaler

Tillgänglighet på Örebro Teater »
Tillgänglighet på Nya China »

Vid frågor om tillgänglighet, kontakta biljett@lansteatern.se.

Samarbetspartner: