Nya China

 

På Storgatan 19 finns Nya China. Den större salongen rymmer upp till 120 personer beroende på scenografi, dessutom finns en mindre lokal som i första hand fungerar som repetitionslokal.

Precis som Örebro Teater har Nya China en historia och har genom åren hunnit inrymma både biograf och Ronny Pettersson-museum. Namnet anspelar på biografens första namn och var det vinnande bidraget i en namntävling i Nerikes Allehanda.

Aktuella föreställningar på Nya China

Parismiddagen
18/5 & 19/5

Parismiddagen

Gästspel av Riksteaterns Tyst Teater. Välkommen till en tidsresa i dövhistoria genom en middag för två.

Läs mer

Klubb Bubbla
Klubb Bubbla #30: 8/5

Klubb Bubbla

Estradpoesins vardagsrum. Här ser du vinnare från Poetry Slam-SM, debutanter från bokförlagen, och kanske någon från ditt kvarter.

Läs mer

Tillgänglighet

För rullstolsbundna
Tillgängligheten för rullstolsburna är god då både entré och salong kan nås utan större trösklar och trappsteg. Glöm dock inte att meddela i biljettkassan så att särskild plats kan bokas och iordningställas i salongen.

T-slinga och tolkning
Lokalen saknar permanent hörslinga men utrustas ibland med vår portabla hörslinga. Information om hörslinga hittar du på föreställningssidan för respektive produktion. Teckenspråkstolk och syntolk finns på i förväg angivna föreställningar.

 

Hitta hit

Storgatan 19, Örebro

Samarbetspartner: