fbpx

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

Följ Örebro länsteater

 

För dig som vill kunna ta del av specialevenemang och ha extra koll på vad som händer hos Örebro länsteater:

Upplev mer

Det är enkelt och roligt att få en titt bakom våra kulisser, lära känna oss och delta i det konstnärliga samtalet. Under rubriken ”Upplev mer” samlar vi allt som är tillgängligt för dig utöver föreställningarna.

Se aktuella/kommande evenemang under ”Upplev mer” >

Nyhetsbrev

Få information om alla våra evenemang direkt i din mailkorg. Med nyhetsbreven håller du dig ständigt uppdaterad information om kommande föreställningar, öppna repetitioner och de övriga evenemang som vi anordnar.

Anmäl dig till nyhetsbrevet >

Facebook

Gilla sidan, prenumerera på våra evenemang, se vad andra skriver om oss och få en bred bild av vad som händer hos oss.

Till Facebook >

Instagram

Här ges en närmare inblink i teaterns varierande aktiviteter. Följ exempelvis med oss ut på turnéer, titta in bakom ridån innan en premiär, läs presentationer av människor som jobbar inom produktionerna, se hur de olika delarna på teatern jobbar och följ ibland med oss på en helt vanlig fika. Det händer också att vi anordnar Instagram-tävlingar där du kan vinna biljetter eller andra priser.

Till Instagram >

Bli abonnent

Förutom reducerat pris på våra föreställningar får du även speciell abonnentinformation, både i tryck och i mail. Dessutom bjuds du in på abonnentkvällar och får möjlighet att höra om kommande säsonger extra tidigt.

Läs mer om abonnemanget >

Samarbetspartner: