fbpx

KÖP ABONNEMANG

 

Information till dig som är abonnent

Tack för att du väljer att vara abonnent hos oss, det är vi mycket glada för. Vi hoppas du får ett härligt spelår med oss, som ger dig inblick i själen och utblick i världen. Kommande spelår, som du fått erbjudande om att förnya till, innehåller tre olika föreställningar som bjuder på allt från humoristisk musikal till en av västvärldens mest älskade och moderna klassiker. Den 17 augusti presenterar vi teatersäsongen med bland annat Öppet hus på Örebro Teater. 

Priser

Abonnemang tisdag-torsdag: 750 kr
Abonnemang fredag-lördag: 810 kr
Abonnemang premiär: 870 kr
Studerandeabonnemang oavsett dag: 430 kr

På din bokningsbekräftelse ser du vilket pris som är aktuellt för just dig. 

”Köp tidigt-rabatt”

Om du betalar ditt abonnemang för spelåret 2019/2020 senast den 10 juni får du köpa ett abonnemang för 700 kr per person oavsett vilken veckodag du går. Du kan betala i biljettkassan eller sätta in beloppet på bankgiro 524–1021. OBS Märk betalningen med ditt bokningsnummer som finns på bekräftelsen du ska ha fått hemskickad, så skickar vi hem biljetterna till dig.

Ändringar

Du som vill ändra plats eller dag på ditt abonnemang är välkommen att kontakta vår biljettkassa på telefon 019-6898989, eller besöka kassan på Örebro Teater.

Våra öppettider till och med 24 maj 2019 är vardagar 12–14 samt 15–18 och från den 27 maj till 14 juni vardagar 15–17.

Byten

Behöver du byta dina biljetter så tänk på att göra det i god tid, dock senast en vecka före ursprungligt datum. Byten inom samma priskategori är fria, men byter du från tis-tors till en fre-lör så tillkommer en mellanskillnad. 

Se föreställningen en gång till

Som abonnent har du möjlighet att se föreställningarna en gång till på dina gamla biljetter. Dessa biljetter kan ej förbokas utan gäller i mån av plats. Kontakta biljettkassan när du kommer till teatern, så får du information om var du kan sitta.

Samarbetspartner: