Aktuellt

 

Örebro länsteater söker vikarierande kommunikatör med IT-ansvar

Publicerad: 2019/02/04

Örebro Teater

Örebro Teater

Om Örebro länsteater

Örebro länsteater ägs av Region Örebro län och Örebro kommun. Örebro länsteaters uppdrag är att spela teater av hög konstnärlig kvalitet för både barn och vuxna och teatern har en vision som lyder: ”Teatern i centrum – av länet, i det demokratiska samtalet och i människors vardag”. Teatern har ett turnéuppdrag och utvecklingsmål definierade i Region Örebro läns kulturplan. Teaterns hemort är Örebro, där också de två huvudscenerna ligger, Örebro teater och sidoscenen Nya China. Läs mer om teatern på www.orebrolansteater.se

Om tjänsten

Som kommunikatör med inriktning webb/IT tillhör du den administrativa avdelningen på teatern. Du jobbar nära producenter och VD. Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak att ansvara för teaterns interna och externa information, pressarbete, annonsproduktion, webbkommunikation samt viss IT-support.

Du planerar och bedriver marknadsföringsarbetet i samråd med övriga medarbetare på teatern. Vi samarbetar med en reklambyrå.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning med flerårig erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.

Du är van vid att utforma och distribuera informationsmaterial, ansvara för webbkommunikation i sociala medier, mailutskick, mm. samt att driva ett kontinuerligt pressarbete. Vi arbetar med Microsoft Office, Adobe Photoshop, Indesign och Illustrator. Du behöver också ha kunskaper i Active Directory samt vara van att arbeta med webbaserade publiceringssystem.

Det är viktigt att du håller uppgjorda deadlines och kan arbeta självständigt och i grupp. Du är noggrann och ansvarstagande. Det är ett meriterande om du arbetat inom kulturbranschen förut.

Tjänsten är ett vikariat på 80 % fram till 26 juni 2020 med ev. förlängning. Tillträde snarast.

Ansökan ska vara Örebro länsteater tillhanda senast den 22 februari

Frågor besvaras av VD Petra Weckström:070–689 29 10 el. på mail: petra.weckstrom@lansteatern.se

Facklig representant: Marie Östling, marie.ostling@lansteatern.se

Skicka din ansökan till
Petra Weckström
Örebro länsteater
Box 315, 701 46 Örebro
petra.weckstrom@lansteatern.se

Samarbetspartner: